ЖИТТЯ

На Переяславщині у жінки вимагали заплатити 4 тисячі гривень за посилку, яку вона не замовляла

Як минуло 11 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:10. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що їй телефонують невідомі й вимагають заплатити 4 тисячі гривень за посилку, яку вона не замовляла. Звернулась для інформування.

11:54. Переяслав. Жінка повідомила, що працівники ТЦК зупинили і не відпускають її, дитину та чоловіка. Додала, що чоловік не перебуває на військовому обліку, тож через це стався конфлікт. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

12:43. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Chery Eastar та Skoda Octavia. Ніхто не постраждав. Згодом заявник повідомив, що викликав поліцію для врегулювання дорожнього руху, оскільки авто перекрило виїзд із двору. Учасники ж ДТП склали європротокол.

15:54. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між квартирантами та власницею будинку стався конфлікт. Врешті у ситуації розібралися мирно.

18:28. Переяслав. Чоловік повідомив, що цивільна дружина вигнала його з будинку та не віддає речі. Поліціянти склали за цим фактом адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 10 лютого у Переяславі чоловік повідомив поліції, що замерзає та потребує допомоги. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору