ЖИТТЯ

Чоловік повідомив, що замерзає та потребує допомоги: як минула доба для поліції Переяслава

Як минуло 10 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 9 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:03. Переяслав. Чоловік повідомив, що виявив на стоянці своє авто марки SsangYong Korando із ознаками пошкодження. На його думку сталася ДТП, а водій іншого авто покинув місце події. З’ясувалося, що чоловік не розібравшись у ситуації, здійснив виклик передчасно. Претензій морального та матеріального характеру ні до кого немає.

13:38. Переяслав. Жінка повідомила, що нетверезий син власників будинку у якому вона проживає вибив вікно, забрав ключі та погрожує її побити і вигнати. За цією справою поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). Факт хуліганства не підтвердився. Від написання заяви та надання пояснень жінка відмовилася, оскільки претензій морального та матеріального характеру ні до кого не має.

23:49. Переяслав. Заявник повідомив, що його побили невідомі. Від написання заяви та надання пояснень відмовився. Зазначив, що конфлікт врегулювали самостійно, допомоги поліції не потребує.

11 лютого. 2:55. Переяслав. Чоловік повідомив, що замерзає та просить допомоги. Правоохоронці доставили його додому. Допомоги медиків він не потребував.

Нагадаємо, що 9 лютого на Переяславщині автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору