ЖИТТЯ

Погода на 13 лютого: у Переяславі буде хмарно та досить тепло

У Переяславі буде хмарно. Мінімальна температура – 5 градусів тепла.

У вівторок, 13 лютого, у Переяславі протягом всього дня буде хмарно. Ввечері може піти дощ. Опади – 0,8 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці – 5 градусів тепла. Максимальна вдень – 9 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 89 та 99 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 лютого – 10 годин 4 хвилини. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:06, а захід – о 17:10.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1995 році – 10,2 градуса тепла, а найнижчу в 1911-му – 29,1 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури помітили: якщо вдень 13 лютого з’явиться іній, то снігу в ніч на 14-е не буде, а якщо сніг все ж випадав, готувались до відлиги. Якщо цього дня посилювався вітер, вважалось, що він ставатиме все сильнішим, поки не перетвориться на заметіль.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору