ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка написала листа пожежникам, які врятували її будинок

Пожежники врятували будинок на Переяславщині. Власниця подякувала щирим листом.

Увечері 6 лютого на вулиці Підгірній у селі Веселе (Дівичківська ТГ) сталася пожежа – горів житловий будинок. Шестеро рятувальників із 27-ї ДПРЧ (м. Переяслав) боролися із вогнем. Зрештою за годину вони врятували будинок. А 12 лютого отримали листа від його власниці. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку “Рятувальна служба Переяславщини”.

“Висловлюю вдячність особовому складу 27-ї ДПРЧ м. Переяслав за їх мужність, уважність, пильність, гарну роботу на гасінні пожежі, яка сталася 6 лютого 2024 року в с. Веселе. За їхнє швидке реагування і добрі чуйні серці. Да Бог поблагословить їх усіх і працівників ДСНС своїми Божими благословіннями і родини всіх захистить від злого”, – написала жінка.

Також, як йдеться у повідомленні, вона й усно передала слова вдячності: “Дякую вам, хлопці, за вибір професії і щоденний подвиг, який ви називаєте робота. Ви дійсно робите цей світ і наше життя у ньому набагато безпечніше і радісніше. Ви належите до людей, які регулярно здійснюють вчинки, якими можна пишатись. Щиро вдячна, що рятуєте від біди, йдете на ризик і цілодобово знаходитесь на чергуванні. Я назавжди запам’ятаю вас як одних з кращих людей, яких мені пощастило зустріти”.

Деталі тієї пожежі. 6 лютого о 18:06 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку на вулиці Підгірній у селі Веселе. О 18:20 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що на площі 10 кв. метрів горить перекриття у цегляному житловому будинку площею 100 кв. метрів. Локалізували загоряння о 18:54 на площі 10 кв. метрів, а ліквідували о 19:12. Вогонь пошкодив три кімнати та речі домашнього вжитку. Будинок врятували. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 9 лютого у Переяславі загорівся газовий стояк житлового будинку. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору