ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржилися на п’яних зятів, які буянили

Як минуло 13 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:49. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка розповіла, що до неї телефонують невідомі їй люди та намагаються дізнатися, чи виїхала вона за кордон та чи не планує цього робити. Заявниця звернулася для інформування.

16:04. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що її п’яний зять влаштовує конфлікт і буянить. Згодом надійшло повідомлення, що він побив вікна у будинку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:50. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що до сусіднього будинку, в якому ніхто не живе, проникли двоє людей. Згодом виклик скасували.

19:09. Переяслав. Чоловік поскаржився, що буянить його зять у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом триває перевірка.

19:11. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2106 та Volkswagen Polo. Ніхто не постраждав. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Переяславському (Студениківська ТГ), Строкові (Студениківська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 12 лютого у центрі Переяслава п’яний чоловік провокував на бійку неповнолітнього. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору