ЖИТТЯ

У центрі Переяслава п’яний чоловік провокував на бійку неповнолітнього: той викликав поліцію

Як минуло 12 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:14. Переяслав. Заявниця повідомила, що кілька днів тому через інтернет замовила телефон та перерахувала за нього 2 тисячі 800 гривень. Після цього продавець видалив свою сторінку та не відповідає на дзвінки. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

11:22. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Citroen та ЗАЗ. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:39. Переяслав. Жінка повідомила, що з її картки зникли 9 тисяч 352 гривні. За цим фактом триває перевірка.

13:40. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що хтось стукає в її двері та тікає. Відомо, що вона перебуває на обліку у психіатра та неодноразово здійснювала завідомо неправдиві виклики поліції.

20:17. Переяслав. Неповнолітній заявник розповів, що в центрі міста п’яний чоловік поводився неадекватно, чіплявся до нього з друзями та провокував на бійку. Прибувши на місце події, поліціянти порушника не виявили. Хлопець звернувся для інформування.

13 лютого, 0:02. Переяслав. Жінка поскаржилась, що невідомі їй люди в стані алкогольного сп’яніння гучно слухають музику в автомобілі Volkswagen Passat. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 11 лютого на Переяславщині у жінки вимагали заплатити 4 тисячі гривень за посилку, яку вона не замовляла. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору