ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні на Переяславщині: актуальні анонси

Як провести найближчі дні на Переяславщині? Є кілька цікавих варіантів.

Цього тижня на Переяславщині заплановано декілька цікавих подій. Ви зможете відвідати цікаве заняття із нейрографіки до Дня закоханих, також благодійну тематичну зустріч до Дня єднання України, а ще виставку у музеї та концерт народного артиста України Анатолія Демчука. Інформатор зібрав афішу актуальних анонсів.

ВИСТАВКА “ПЕЙЗАЖНІ ІМПРЕСІЇ”

Де: Музей Заповіту Т.Г. Шевченка, (вулиця Шевченка, 8)

Коли: З 10 лютого по 1 квітня, щодня з 9:00 до 17:00

Ціна: безкоштовно

У Музеї Заповіту Т.Г. Шевченка експонується виставка картин “Пейзажні імперсії” – живописні роботи з фондової колекції НІЕЗ “Переяслав”.

МАЙСТЕРКЛАС З НЕЙРОГРАФІКИ “НЕЙРОЛОТОС КОХАННЯ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 13 лютого, 18:00

Ціна: безкоштовно

На вас чекає цікаве заняття з нейрографіки до Дня закоханих. Нейролотос – це алгоритм для пропрацювання внутрішніх обмежень, які заважають любові, гармонії та щастю в нашому житті. Нейролотос можна малювати з метою гармонізації стосунків з партнером, сімʼєю, друзями, колегами і навіть на любов до себе. Цей алгоритм допоможе в таких випадках: якщо не вистачає довіри й прийняття; якщо хочеться уваги і турботи; якщо мрієте про кохання; якщо хочеться гармонії з собою і світом. Тренерка заняття – Альона Іващенко кандидат психологічних наук.

БЛАГОДІЙНА ТЕМАТИЧНА ЗУСТРІЧ “ПІСНЯ БУДЕ ПОМІЖ НАС”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 16 лютого, 16:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійну тематичну зустріч до Дня єднання України та 75-річчя від дня народження композитора, поета, виконавця Володимира Івасюка. За участі оркестру управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НАРОДНОГО АРТИСТА УКРАЇНИ АНАТОЛІЯ ДЕМЧУКА

Де: село Горбані (Ташанська ТГ), будинок культури

Коли: 17 лютого, 14:00

Ціна: безкоштовно

Вже цієї суботи у Горбанях відбудеться благодійний концерт народного артиста України Анатолія Демчука, та його команди. Всі бажаючі можуть відвідати захід в підтримку Збройних сил України.

Нагадаємо, що 12 лютого у ліцеї Мазепи в Переяславі на благодійному ярмарку зібрали понад 37 тисяч гривень. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору