ЖИТТЯ

У Переяславі у двох чоловіків знайшли наркотики, а ще двоє рилися у сміттєвих баках

Як минуло 17 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:44. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на тротуарі лежить чоловік, ймовірно, у нетверезому стані. Допомоги медиків він не потребував, його передали матері.

8:38. Хоцьки (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що забув на вулиці телефон, на якому немає паролю, і хтось у цей час перерахував з його банківської картки 1 тисячу 400 гривень. Наряду поліції він не потребував, бо телефон втратив із власної необережності.

10:14. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Audi та ВАЗ-2106. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11:25. Переяслав. Правоохоронці затримали чоловіка 2001 р.н., у якого при поверхневій перевірці виявили наркотичну речовину. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:07. Переяслав. Також поліціянти виявили у чоловіка 1996 р.н. пакет білої речовини, схожої на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

18:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось лишив йому записку із погрозами та номером телефону. Зрештою від написання заяви відмовився та попросив не проводити перевірку.

18 лютого, 1:05. Переяслав. Заявник повідомив, що двоє чоловіків риються у сміттєвих баках, таким чином розкидаючи сміття по дорозі. Поліціянти на місці нікого не виявили. Продовжили патрулювання.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Переяславському (Студениківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 лютого у Переяславі чоловік поскаржився на сусідів, які гучно слухали музику. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору