ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік поскаржився на сусідів, які гучно слухали музику, а в сервісному центрі виявили авто у розшуку

Як минуло 16 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:41. Переяслав. Надійшло повідомлення, що при перереєстрації авто Skoda Octavia у сервісному центрі по базі даних виявили, що воно знаходиться у розшуку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:29. Переяслав. Заявниця поскаржилась, що її брат напився, погрожує та виганяє з хати. За цим фактом триває перевірка.

20:35. Траса Бориспіль-Переяслав. Чоловік повідомив, що під час руху на своєму авто Subaru Forester потрапив у яму після чого його занесло на обочину. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

23:18. Переяслав. Заявник поскаржився, що в нього в будинку маленька дитина, а сусіди гучно слухають музику та заважають відпочивати. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 182 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно- правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): в Козлові (Студениківська ТГ) та Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що ми розповідали, що траплялось на Переяславщині за останні два дні. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору