ЖИТТЯ

Викрали товару на тисячу гривень, оплатили покупку чужою кредиткою: що траплялось на Переяславщині за останні два дні

Як минуло 14 та 15 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 та 15 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14 лютого, 11:18. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Ssang Yong Kyron та Hyundai Sonata. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:00. Переяслав. Поліції повідомили, що у магазині викрали товар на суму близько 1000 гривень. Це зафіксували камери спостереження. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

15 лютого, 1:55. Переяслав. Заявник сповістив, що хтось пошкодив двері до харчоблоку лікарні. За цим фактом триває перевірка.

10:43. Гланишів (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що її кредитною карткою хтось оплатив покупку в онлайн-магазині. З рахунку зникли 422 гривні 60 копійок. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

11:48. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автівками Peugeot та Toyota. Ніхто не постраждав. Водії розібрались самостійно та склали європротокол.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ) та Пологах-Чобітьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 13 лютого на Переяславщині поліції скаржилися на п’яних зятів. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору