ЖИТТЯ

На Переяславщині маленька дитина зачинилася в будинку: правоохоронці вчасно зреагували та допомогли родині

На Переяславщині маленька дитина зачинилася в будинку. Правоохоронці вчасно зреагували та допомогли родині.

16 лютого жінка повідомила поліції, що її маленька дитина зачинилася в будинку у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ). Правоохоронці Переяслава допомогли дісталися до дівчинки та передали її матері. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

У повідомленні йдеться, що в будинку також перебувала безпорадна 85-річна бабуся, яка зарадити ситуації не могла. Зазначається, що жінка на хвилину вийшла з приватного будинку, як її 3-річна дитина зачинила двері зсередини на защібку. Дівчинка була налякана, плакала та кликала маму.

Правоохоронці Переяславського відділу поліції Київщини Віталій Лопата та Роман Пономаренко вчасно зреагували та оперативно відчинили вікно в будинку. Та вже за мить передали дитину матері. З дівчинкою все гаразд.

Нагадаємо, що 16 лютого у Переяславі чоловік поскаржився на сусідів, які гучно слухали музику, а в сервісному центрі виявили авто у розшуку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору