ЖИТТЯ

У жительки Переяслава з банківської картки зникло понад 29 тисяч гривень

Як минуло 19 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:17. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось зняв із її банківської картки 29 тисяч 431 гривню 42 копійки. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

15:53. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що з її банківської картки зникли 3 тисячі 200 гривень. За цим фактом триває перевірка.

16:01. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що психічнохворий чоловік розбив скло та пошкодив крило його автомобіля. Зрештою від написання заяви відмовився, бо конфлікт врегулювали мирно.

20 лютого, 3:36. Переяслав. Жінка розповіла, що невідомий їй чоловік виламує двері її квартири. Викликала наряд поліції. Згодом повідомила, що той пішов геть. Від написання заяви відмовилася.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 18 лютого на Переяславщині правоохоронці фіксували випадки шахрайства, зберігання наркотиків та ДТП. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору