ЖИТТЯ

Шахрайство, наркотики та авто в кюветі: як минула доба для поліції Переяслава

Як минуло 18 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:18. Переяслав. Жінка повідомила, що мала придбати диван через сайт OLX та перерахувала за нього 400 гривень. Наразі продавець не відповідає на дзвінки. Проводиться перевірка. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:43. Студеники (Студениківська ТГ). Повідомили, що сталася ДТП з травмованими. Зі слів очевидців, авто Kia Optima з’їхало у кювет, потерпілі троє чоловіків та одна жінка втекли в ліс. Ніхто не постраждав. Авто відправили на штрафмайданчик.

21:06. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 2000 р.н., який при собі мав пакет з наркотичною речовиною. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21:13. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що невідомий вибив цеглиною вікно у її будинку. Підозрюваних та травмованих немає. Зателефонувала з метою фіксації виклику. Наряду не потребує, оскільки звернеться самостійно до офіцера громади.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Студениках (Студениківська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 17 лютого у Переяславі у двох чоловіків знайшли наркотики, а ще двоє рилися у сміттєвих баках. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору