Переяслав Перейти на сайт

Депутати затвердили склад молодіжної ради Переяслава: хто до нього увійшов

У Переяславі затвердили оновлений склад молодіжної ради. Хто до нього увійшов?

На сесії міської ради 22 лютого затвердили склад молодіжної ради Переяславської громади. До нього увійшли студенти, школярі, члени громадських організацій, міської ради дітей, молодіжного центру “Зустріч”, волонтери та активісти. Склад молодіжної ради обирають кожні два роки. Про це повідомляє Інформатор.

Головою молодіжної ради залишилася Анна Сахно, вона – заступниця директора з виховної роботи Переяславського ліцею ім. Володимира Мономаха. Її перший заступник Володимир Сонько голова ГО “Світ без залежності”. Заступниками голови стали практичний психолог Переяславської гімназії  №2 Анастасія Бурчик та фахівець відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету Григорія Сковороди в Переяславі Максим Левченко. Секретарем ради буде головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Переяславської міської ради Лариса Малина.

Також за згодою до складу молодіжної ради увійдуть такі люди:

Нагадаємо, що у Переяславській громаді планують створити раду, яка працюватиме з переселенцями. Деталі – тут.

На фото: голова молодіжної ради Анна Сахно

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.