ГРОШІ

Понад 5 мільйонів гривень із бюджету Переяслава виділили на допомогу військовим

На сесії внесли зміни до бюджету Переяслава. На що передбачили гроші?

На сесії міської ради Переяслава 22 лютого внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік. Розподілили майже 9,5 мільйона гривень залишків станом на 1 січня цього року на необхідні потреби. Зокрема, передбачили понад 5 мільйонів допомоги ЗСУ. Про це повідомляє Інформатор.

4 мільйони 287 тисяч 100 гривень виділили на фінансування заходів із забезпечення метеріально-технічними засобами військової частини А7303, відповідно до її звернень. Ці гроші витратять на різноманітні прилади та засоби, необхідні для проведення воєнних операцій.

1 мільйон гривень передали у вигляді субвенції із бюджету Переяславської громади до державного на закупівлю безпілотників, акумуляторних батарей, запчастин та обладнання для їхнього функціонування для 10-го мобільного прикордонного загону державної прикордонної служби.

Ще 75 тисяч 112 гривень виділили першому відділу Бориспільського РТЦК та СП для забезпечення функціонування військового обліку на території Переяславської громади. Зокрема, йдеться про закупівлю паперу, друк типографських бланків та поштові витрати.

Передбачили кошти й на потреби поліцейського офіцера громади: 100 тисяч гривень – на паливно-мастильні матеріали для його службового автомобіля та 10 тисяч – на технічне обслуговування авто.

3 мільйони 38 тисяч 300 гривень виділили відділу освіти Переяславської міськради. Із них 2 мільйони 38 тисяч 300 гривень використають на покриття незабезпеченості з нарахування зарплати педагогічних працівників у першому кварталі цього року. Мільйон передбачили на покриття незабезпеченості з харчування у школах та садочках (по 500 тисяч гривень).

951 тисячу 903 гривні передбачили Управлінню соціального захисту населення на заробітну плату працівникам у зв’язку із внесенням змін до структури та штатної чисельності.

Нагадаємо, що видання ProSlav висвітлюватиме діяльність міської ради Переяслава у 2024 році за 170 тисяч гривень. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору