ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік розбив вікно та проник до будинку: його зафіксувала камера спостереження сусідів

Як минуло 21 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 21 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:21. Переяслав. Заявник повідомив, що до нього прийшли невідомі у військовій формі та хотіли вручити повістку. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:23. Переяслав. Чоловік повідомив, що не може додзвонитись до брата, який хворіє діабетом. Згодом виявив його мертвим на ліжку без видимих ознак насильницької смерті. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

15:58. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1997 р.н., який мав при собі психотропні речовини. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:27. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік розбив вікно та проник до будинку. В оселі порушений порядок речей, чи щось викрав невідомо. Його зафіксувала камера спостереження сусідів. За цією справою триває перевірка.

17:33. Траса. Надійшло повідомлення, що біля села Воскресінське (Ташанська ТГ) сталась ДТП між авто Opel Combo та бусом Fiat. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

06:05. 22 лютого. Траса Переяслав-Бориспіль. Поліції повідомили, що автомобіль Dacia Logan з’їхав у кювет, внаслідок потерпіла жінка 1980 р.н. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 20 лютого на Переяславщині чоловік дав своєму братові на зберігання велику суму грошей, він відмовився її повертати. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору