ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік дав своєму братові на зберігання велику суму грошей: він відмовився її повертати

Як минуло 20 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:08. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Fiat та Citroen Berlingo. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:28. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що кілька днів тому хтось зняв із її картки 5 тисяч 872 гривні. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:55. Переяслав. Чоловік повідомив, що в його Dodge Dart в’їхала інша автівка та зникла з місця події. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

15:06. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник розповів, що дав своєму братові на зберігання 6 тисяч 650 доларів та 30 тисяч гривень, але той відмовляється їх повертати. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

21 лютого, 4:15. Переяслав. Жінка поскаржилася, що наочно відомі їй люди стукають в її двері та погрожують. Згодом від написання заяви та пояснень відмовилась, попросила за цим фактом перевірку не проводити.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Харківцях (Переяславська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 лютого у жительки Переяслава з банківської картки зникло понад 29 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору