ЖИТТЯ

Померла викладачка університету Переяслава Віта Виноградня: їй було 42 роки

Стало відомо про смерть викладачки переяславського університету Віти Виноградньої. Їй було 42.

Передчасно померла викладачка Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віта Виноградня. Їй було 42 роки. Вона була кандидаткою економічних наук, доценткою кафедри менеджменту факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки та психології УГСП. Про це 23 лютого повідомили на сайті вишу, передає Інформатор.

Із вересня 2003 року й донині Віта Виноградня була викладачкою у переяславському університеті, у 2010-му захистила кандидатську  дисертацію на тему “Організаційно-економічний механізм управління вищими навчальними закладами”, у 2013-му отримала вчене звання доцента кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту, з вересня 2023 року почала роботу на кафедрі менеджменту.

З 2018 року Віта Виноградня була членом всеукраїнської професійної громадської організації “Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів” АПК України (ФАБФ), яка входить до складу Громадської дорадчої ради при комітеті Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, Громадської ради при Міністерстві аграрної політики та продовольства України, Громадської ради при Державній фіскальній службі України.

“Віта Михайлівна була не лише висококваліфікованим фахівцем у своїй галузі, але й доброю, щирою людиною, яка завжди готова була допомогти студентам та колегам. Її внесок у розвиток нашого університету і педагогічної науки, вивчення фінансів, менеджменту в цілому неможливо переоцінити”, – йдеться у повідомленні університету.

Чин похорону відбудеться у суботу, 24 лютого, о 13:00 у Переяславі на вул. Остапа Вишні, 13 (мікрорайон Борисівка).

Нагадаємо, що 22 лютого стало відомо про загибель на війні Олексія Журбаса із Малої Каратулі (Ташанська ТГ). Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору