ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік поскаржився поліції, що йому не продають алкоголь: на нього склали протокол

Як минуло 22 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 22 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 14 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:12. Переяслав. Чоловік поскаржився, що у нього виник конфлікт з працівниками магазину, які не хочуть продавати йому алкоголь. За цією справою поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

17:42. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на одному з підприємств хтось розбив вікна та проник всередину. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

23:57. Переяслав. Заявник поскаржився, що сусіди у багатоквартирному будинку заважають йому відпочивати: кричать та слухають музику. Прибувши на місце події, поліціянти порушень тиші не виявили.

23 лютого, 3:11. Переяслав. Заявниця повідомила, що п’яний сусід вибив вікно у її веранді. Врешті від написання заяви та пояснень відмовилась, сказала, що розбереться самостійно.

4:32. Переяслав. Чоловік розповів, що під час комендантської години вулицею їздять автомобілі та заважають йому відпочивати. Проте в телефонній розмові не повідомив де перебуває, додав, що наряду не потребує.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Циблях (Циблівська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 21 лютого у Переяславі чоловік розбив вікно та проник до чужого будинку, його зафіксувала камера спостереження сусідів. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору