ЖИТТЯ

Росіяни атакували Україну 18 дронами: на Київщині працювала ППО

Росіяни атакували Україну з повітря. На Київщині працювала ППО.

У ніч на 25 лютого російські війська атакували територію України дронами-камікадзе з двох напрямків: російського Приморсько-Ахратська та мису Чауда у тимчасово окупованому Криму. Випустили 18 БпЛА Shahed-136/131. Протиповітряній обороні вдалося знищити 16 БпЛА. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У повідомлені йдеться, що дрони знешкодили за допомогою мобільних вогневих груп ЗСУ, зенітних ракетних підрозділів та авіації. Збити ворожі безпілотники вдалося над територією Полтавщини, Київщини, Хмельниччини, Миколаївщини, Кіровоградщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя та Херсонщини.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив щодо безпекової ситуації у регіоні: “Цього ранку Київщина була атакована ударними БпЛА. Повітряна тривога тривала дві години. В області працювали сили ППО. Завдяки вдалій роботі мобільних вогневих груп влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. За попередньою інформацією жертв та постраждалих не має. Падіння уламків збитих цілей відбулися на відкритій території поза межами населених пунктів. Всі оперативні групи продовжують фіксувати наслідки ранкової атаки”.

 

Нагадаємо, що протягом минулої доби ворог завдав 9 ракетних та 77 авіаційних ударів. Повне зведення Генеральний штаб ЗСУ станом на 25 лютого – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору