ЖИТТЯ

Шахраї ошукали жителя Переяслава на понад 4 тисячі гривень

Як минуло 24 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:39. Переяслав. Надійшло повідомлення, що невідомі шахрайським шляхом заволоділи його коштами у сумі 4 тисячі 100 гривень, які заявник перерахував із власної картки “ПриватБанку” на іншу для оплати профнастилу. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:22. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що відома йому особа викрала із його будинку речі: дві машинки для стрижки, будівельні інструменти та приймач. Згодом повідомив, що звернувся з метою інформування та консультації. Наряду не потребує. Від написання заяви та надання пояснень відмовився.

16:28. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1989 р.н. у якого виявили подрібнену наркотичну речовину рослинного походження зеленого кольору в зіп-пакеті. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:40. Переяслав. Жінка повідомила, що виявила на подвір’ї і курятнику 13 задавлених курей. Їх задавила невідома собака. За цим фактом проводиться перевірка.

17:29. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що йому телефонують невідомі та просять перерахувати на банківську картку одну тисячу гривень. Проводиться перевірка.

17:54.  (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що йому телефонують невідомі та говорять комбінації для того, аби отримати доступ до його банківської картки. Просив перевірити номер телефону. Інформація перевіряється.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Дем’янцях (Переяславська ТГ) і Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 лютого на Переяславщині правоохоронці фіксували ДТП та конфлікт через монітор. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору