ЖИТТЯ

ДТП, п’яний сусід та конфлікт через монітор: як минула доба для поліції Переяслава

Як минуло 23 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 23 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:40. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто ВАЗ та Volkswagen Touran. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

13:01. Переяслав. Повідомили, що між двома автомобілями Ford Focus сталась ДТП. Ніхто не постраждав. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

15:01. Переяслав. Жінка поскаржилася, що здала в ремонт монітор, а коли забрала то виявила на ньому подряпину, через це виник конфлікт. За цим фактом триває перевірка.

15:17. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що сусід вибиває двері, стукає та погрожує. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 22 лютого у Переяславі чоловік поскаржився поліції, що йому не продають алкоголь, на нього склали протокол. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору