ЖИТТЯ

“Антарес” із Вовчкова став чемпіоном Переяславщини з футзалу

Завершився чемпіонат Переяславщини з футзалу. Які результати?

25 лютого завершився чемпіонат Переяславщини з футзалу. Чемпіон вищої ліги визначився в останньому турі. “Антарес” із Вовчкова переміг ДЮСШ “Дівички” 9:1 і з 19 очками став недосяжним для “Матадора-Університет”. Про це повідомляє Інформатор.

“Матадор” свій матч також виграв – 14:3 над переяславським Juk Store – і здобувши 17 очок, став срібним призером чемпіонату. BOSS із Переяслава цієї неділі проводив перенесену гру попереднього туру проти ДЮСШ “Дівички”, також впевнено переміг – 6:0. Із 15 очками він закрив трійку призерів. ДЮСШ “Дівички” (6 очок) та Juk Store (0 очок) посіли четверте та п’яте місця відповідно.

У першій лізі чемпіон визначився у так званому “золотому” матчі. ДЮСШ “Переяслав” та переяславські “Бурти” перед останніми туром мали по 15 очок. В очному вирішальному протистоянні сильнішими виявилися юнаки, які представляють спортшколу, – 6:3. У іншому матчі туру Мирне (Вороньківська ТГ) перемогло “Farmer’s food” (Переяслав) 2:1.

Тож тут підсумкова турнірна таблиця має такий вигляд:

  1. ДЮСШ “Переяслав” – 18 очок
  2. “Бурти” – 15
  3. “Farmer’s food” – 12
  4. Мирне – 10
  5. Вовчків – 4

Нагадаємо, що минулого сезону чемпіоном Переяславщини з футзалу став “Матадор”. Деталі – за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка “Футзальна ліга Переяславщини”

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору