ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка повідомила поліції, що збила собаку: на неї склали протокол

Як минуло 27 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:25. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що їхала на авто Toyota та збила собаку. За цим фактом правоохоронці склали на неї адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:11. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що хтось з її банківської картки зняв 29 тисяч гривень. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

13:19. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка сповістила, що у неї перестав працювати холодильник, за ремонт якого вона сплатила майстру 8 тисяч 650 гривень. За цим фактом проводиться перевірка.

14:55. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Lada та Lanos. За цією справою поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

17:31. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки зникли 2 тисячі 900 гривень. У банку їй повідомили, що кошти було перераховано на картку іншого банку. Триває перевірка.

28 лютого, 5:28. Переяслав. Надійшло повідомлення, що невідомий п’яний чоловік поводить себе неадекватно, стукає у двері та вікна кафе. Прибувши на місце події поліціянти порушника не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну у Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 26 лютого на Переяславщині чоловік втратив із банківської картки 14 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору