ЖИТТЯ

Як жителі Переяслава можуть допомогти військовим: актуальні збори

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші для захисників. Можна допомогти коштами на квадрокоптери, зарядну станцію та інверторний генератор, консервацією. Також триває збір для барабанщика гурту “Драбадан” Володимира Бурлака, який служить у лавах ЗСУ. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА ПОТРЕБИ ВІЙСЬКОВИХ

Волонтерка Інна Марченко повідомила про збір коштів на різні потреби військових.

Потрібно: 

  • грязьові шини 185 /65/15 на евакуаційне авто в Авдїївку;
  • ФПВ дрони на всі напрямки фронту;
  • квадрокоптери Mavic 3 Combo та 3T на всі напрямки фронту;
  • запчастини до авто;
  • машини 4/4;
  • турнікети;
  • шоколад та страви швидкого приготування;
  • туристичні газові примуси 3-8 л;

Підтримати збір можна перерахувавши кошти на рахунок: 4731 2196 5776 9372

ЗБІР НА КВАДРОКОПТЕР

Волонтерка Галина Яремич з волонтерської команди “Смаколики для соколиків” оголосила про збір коштів на квадрокоптер Mavic 3 Pro для військового Володимира Назарова з 54-ї бригади. Потрібно зібрати 78 тисяч гривень. “Долучіться будь-ласка до збору! Ваша допомога така важлива! Маленьких донатів не буває!”, – написала волонтерка.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

  • Монобанку
  • Картку: 5375 4112 1383 1667
  • Охочим долучитися з інших країн (в $): 5375 4188 1640 2671

ЗБІР КОНСЕРВАЦІЇ

Очільниця волонтерської команди “Нескорені” Ольга Дрига сповістила, що цього тижня волонтери матимуть можливість поїхати на фронт, тож проводиться збір консервації, гостинців та картоплі. Волонтери відвідають Харків, Краматорськ, Слов’янськ, Лиман, Костянтинівку, Покровське і Куп’янськ.

“Невеличка частина гостинців від кожного жителя нашого міста може поїхати до військових. Волонтери будуть зустрічатися з місцевими жителями і військовими, які виїдуть до точки зустрічі. Прошу надати підтримку консервацією. Підпишіть кожну баночку що в ній (інколи важко зрозуміти чи то варення чи аджика), можна добавити побажання для воїнів. Також не відмовимося від картоплі. Пишу завчасно, щоб ви могли все гарно оформити у ящики і підписати”, – написала волонтерка.

Збір проводитимуть у суботу, 2 березня з 8:00 до 12:00 біля магазину “Продукти” у мікрорайоні Трубайлівка (Карань).

ЗБІР НА ЗАРЯДНУ СТАНЦІЮ ТА ІНВЕРТОРНИЙ ГЕНЕРАТОР

Очільниця волонтерського об’єднання “Переяслав” Жанна Федорук повідомила про збір коштів на зарядну станцію EcoFlow та інверторний генератор для бійців 5-ї окремої штурмової, які боронять Україну на Бахмутському напрямку.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на монобанку

ЗБІР ДЛЯ БІЙЦЯ ВОЛОДИМИРА БУРЛАКА

Переяславський музичний гурт “Драбадан” збирає кошти для учасника гурту, бійця 43-ї бригади Володимира Бурлака, який зараз боронить країну на сході.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

Нагадаємо, що 27 грудня Повітряні сили України знищили 2 винищувачі-бомбардувальники Су-34. Повне зведення Генштабу читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору