ЖИТТЯ

У Переяславі п’яний чоловік розбив вікно рукою в будинку сусідки

Як минуло 29 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:13. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка сповістила, що їй надіслав повідомлення “товариш по службі” чоловіка, який попросив терміново скинути кошти, після чого вона надіслала 3 тисячі гривень. Перетелефонувавши чоловіку з’ясувала, що це були шахраї. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:09. Переяслав. Заявниця повідомила, що п’яний сусід вибив рукою вікно у будинку. Відомо, що в ситуації розібралися самостійно.

17:10. Переяслав. Чоловік повідомив, що у нього з картки від інтернет магазину “Apple” двічі зняли по 3 тисячі 807 гривень. За цим фактом поліціянти відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство).

19:02. Переяслав. Заявник поскаржився, що хтось на обочині спалює сміття. Прибувши на місце події поліціянти провели профілактичну бесіду з порушницею.

22:00. Переяславське (Студеникіська ТГ). Чоловік повідомив, що його ображає дружина. Згодом сповістив, що поліції не потребує в ситуації розібрались самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 28 лютого у Переяславі із супермаркету викрали товару на 7 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору