ЖИТТЯ

У Переяславі із супермаркету викрали товару на 7 тисяч гривень

Як минуло 28 лютого на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 лютого до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:00. Переяслав. Заявник повідомив, що з будинку зникло 150 тисяч гривень та 1000 євро. В крадіжці підозрює рідного брата. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

13:04. 91 кілометр траси Київ-Харків. Чоловік повідомив, що в’їхав у відбійник на автомобілі Renault Scenic. Водій не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:18. Переяслав. Надійшло повідомлення, що по камері відеоспостереження виявили, що у супермаркеті викрали товару на 7 000 гривень. За цією справою триває перевірка.

21:04. Переяслав. Жінка повідомила, що день тому на сайті “ОЛХ” зробила замовлення речей та надіслала оплату 14 тисяч 550 гривень на картку невідомого банку. За цим фактом правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Нагадаємо, що 27 лютого на Переяславщині жінка повідомила поліції, що збила собаку, на неї склали протокол. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору