ЖИТТЯ

ДТП у Переяславі: зіткнулись BMW та мопед, двох людей госпіталізували

У Переяславі сталась ДТП між автівкою та мопедом. Постраждали двоє людей.

4 березня близько 19:45 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького сталась ДТП. Автомобіль BMW X5 зіткнувся з мопедом Viper. Двох людей госпіталізували. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що житель Малої Каратулі (Ташанська ТГ) 2000 р.н., рухаючись автомобілем BMW X5 в напрямку автостанції, був неуважним, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з мопедом Viper, який їхав у попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення водій мопеда, переяславець 1992 р.н., отримав рвану рану обличчя, садини кисті та колінних суглобів. Його пасажирка 1993 р.н. має закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану лобної ділянки голови, політравму. Обох постраждалих доставили до переяславської лікарні.

Правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 27 лютого на Переяславщині Mercedes Vito злетів у кювет та врізався у дерево. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору