ЖИТТЯ

Вилучили товару на пів мільйона гривень: у Переяславі чоловік нелегально виготовляв та продавав цигарки

У Переяславі чоловік незаконно виготовляв та продавав цигарки. Його викрили правоохоронці.

Днями у Переяславі поліцейські Бориспільського РУП разом зі співробітниками ГУ СБУ у місті Києві та Київській області викрили налагоджене підпільне виробництво підакцизної продукції. Її організував 54-річний переяславець. Він виготовляв та збував цигарки без відповідних дозвільних документів. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції, передає Інформатор.

Відомо, що силовики провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка. У гаражі на території домоволодіння виявили та вилучили 10 механічних пристроїв для наповнення гільз для цигарок, 60 коробок з гільзами та пачками для них, близько 120 кг підробленого листя тютюну елітних сортів, яке розфасоване в контейнери, пакети та текстильні мішки, а також понад 100 коробок з папером для цигарок. За попередніми підрахунками, з вилученого можна було виготовити 5 тисяч пачок сигарет. Орієнтовна вартість вилучених цигарок сягає майже 530 тисяч гривень.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). 

Нагадаємо, що 4 березня у Переяславі сталась ДТП між автівкою та мопедом, постраждали двоє людей. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського районного управління поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору