Намазка із салом та часником – поживний та смачний перекус. Спробуйте приготувати.
Хто з нас не куштував традиційну українську намазку із сала? Готують її по-різному: з гострим перцем, з паприкою, з часником, із зеленню, зі шкварками, з в’яленими томатами та навіть з овочами. Інформатор розповідає один із рецептів.
Інгредієнти:
- 300 г сала
- 1 головка часнику
- 50 г свіжої зелені
- чорний мелений перець
- копчена паприка
- сіль
Приготування:
- Зріжте із сала шкіру та пропустіть його через м’ясорубку.
- В отриману масу додайте нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль та спеції. Все перемішайте.
- Перекладіть намазку в стерильну банку, закрийте кришку та приберіть у холодильник на кілька годин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.