ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте намазку із салом і часником

Намазка із салом та часником – поживний та смачний перекус. Спробуйте приготувати.

Хто з нас не куштував традиційну українську намазку із сала? Готують її по-різному: з гострим перцем, з паприкою, з часником, із зеленню, зі шкварками, з в’яленими томатами та навіть з овочами. Інформатор розповідає один із рецептів.

Інгредієнти: 

  • 300 г сала
  • 1 головка часнику
  • 50 г свіжої зелені
  • чорний мелений перець
  • копчена паприка
  • сіль

Приготування: 

  1. Зріжте із сала шкіру та пропустіть його через м’ясорубку.
  2. В отриману масу додайте нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль та спеції. Все перемішайте.
  3. Перекладіть намазку в стерильну банку, закрийте кришку та приберіть у холодильник на кілька годин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору