ЖИТТЯ

Пишуть, що за гроші копає городи та прибирає квартири: жителька Переяслава поскаржилась, що про неї поширюють неправду у Facebook

Як минуло 6 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:13. Переяслав. Заявник поскаржився, що вночі сусід приніс сміття до його будинку. За цим фактом триває перевірка.

9:50. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось у Facebook розповсюджує про неї недостовірну інформацію з її номером телефону: пишуть нібито вона надає послуги з копання городів, прибирання квартир, надання квартир у оренду. Сказала, що їй постійно телефонують щодо цього. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

11:15. Переяслав. Заявниця повідомила, що 5 березня з її картки хтось зняв 20 тисяч 205 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

13:29. Переяслав. Надійшло повідомлення, що 27 лютого у супермаркеті чоловік викрав товару на 832 гривні. Триває перевірка.

14:21. Переяслав. Жінка повідомила, що 5 березня з її банківської картки хтось зняв 19 тисяч 305 гривень. За цією справою триває перевірка.

18:45. Соснівка (Томашівська ТГ). Заявниця повідомила, що з її картки зникли 4 тисячі 500 гривень. Поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 5 березня на Переяславщині жінку ошукали шахраї. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору