ЖИТТЯ

На Переяславщині жінку ошукали шахраї: втратила 13 тисяч гривень, а ще на 38 тисяч на неї оформили кредит

Як минули 4 та 5 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 та 5 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 березня, 12:47. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1989 р.н., у якого під час перевірки виявили канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

14:38. Мирне (Вороньківська ТГ). Чоловік повідомив, що цивільна дружина без дозволу взяла його телефон. За цією справою триває перевірка.

5 березня, 11:14. Переяслав. Лікарка поскаржилася, що невідомий чоловік неадекватно поводиться у її кабінеті та заважає працювати. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

11:46. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що перерахувала шахраям 13 тисяч гривень, а також на неї оформили кредит на 38 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:11. Переяслав. Патрульні зупинили чоловіка 1984 р.н., який сказав, що має при собі наркотики та хоче їх добровільно здати. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

23:47. Переяслав. Адміністраторка готелю повідомила, що їй словесно погрожують двоє чоловіків. Згодом сповістила, що в ситуації розібралися самостійно.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Хоцьках (Циблівська ТГ) та Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 4 березня у Переяславі автомобіль BMW X5 зіткнувся з мопедом Viper, двох людей госпіталізували. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору