ЖИТТЯ

На Переяславщині загорілися дві господарчі будівлі: фото та відео з пожеж

На Переяславщині було дві пожежі. Горіли господарчі будівлі.

7 березня о 16:23 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у Гречаниках (Дівичківська ТГ) на провулку Вузькому. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 16:40 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що на площі 1 кв. метр горіла покрівля приватної господарчої будівлі розміром 3×3 метри. Пожежу загасили власники до прибуття рятувальників. Ніхто не постраждав.

8 березня о 2:39 надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у Гланишеві (Переяславська ТГ) на вулиці Набережній. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб.

О 3:15 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що на площі 32 км. метри горить покрівля приватної господарчої будівлі розміром 4×8 метрів. Локалізували загоряння о 3:27 на площі 32 кв. метри, а ліквідували о 4:00. Вогонь знищив покрівлю. Ніхто не постраждав. Причини пожежі встановлюють.

Нагадаємо, що 28 лютого на Переяславщині сталося дві пожежі, горіла суха трава. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору