ГРОШІ

У Переяславі ВУКГ планує закупити 750 вуличних світильників за 840 тисяч гривень

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 23 лютого до 8 березня оголосили 5 порівняно значних тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 28 лютого до 8 березня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. У лікарні передбачили 286 тисяч 042 гривні на реактиви для ручних біохімічних досліджень, загально-клінічних методів та 241 тисячу 586 гривень на реактиви для автоматичного гематологічного аналізатора ABX Micros ES60 та аналізатора електролітів EasyLyte Plus Na/K/Cl. Переможець торгів повинен буде постачати це до кінця року.

Із 29 лютого до 8 березня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. Для закладів освіти Переяславської громади планують закупити тонну гречаної крупи, півтори тонни рису, 700 кг пшона, 600 кг перлової крупи, 500 кг вівсяної крупи, 800 кг ячневої крупи, 800 кг пшеничної крупи, 700 кг кукурудзяної крупи, 700 кг булгуру, півтори тонни пшеничного борошна. Переможець торгів повинен буде постачати товар до кінця року.

Із 1 до 11 березня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 253 тисячі 868 гривень готові витратити у лікарні на реактиви для біохімічного автоматичного аналізатора А 15 BioSystems, а ще 22 тисячі 013 гривень – на реактиви для гемокоагулометра TS-400. Ті, хто зроблять найвигідніші пропозиції на тендерах, постачатимуть товар до кінця року.

Із 6 до 14 березня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. На технічне обслуговування шести рентгенівських апаратів у лікарні передбачили 120 тисяч гривень. Попередня така ж закупівля не відбулася. Переможець торгів повинен буде надати ці послуги до кінця року.

Із 7 до 15 березня. Замовник – Переяславське ВУКГ. ВУКГ планує закупити 750 світильників зовнішнього освітлення потужністю 45-50 Вт за щонайбільше 840 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде постачати їх до 30 серпня партіями, згідно із заявками замовника.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

На послуги з вивезення твердих побутових відходів з місць загального користування та після загальноміських і державних свят у Переяславській громаді (загалом 1413,6 куб. метрів сміття) ВУКГ передбачило 314 тисяч 134 гривні 19 копійок. ТОВ “Переяслав Буд” було єдиним учасником тендеру, тому виграло із пропозицією 314 тисяч 124 гривні 54 копійки (знизило ціну на 9 гривень 65 копійок). Надаватиме ці послуги до кінця року.

А ось тендер на послуги з технічного обслуговування шести ліфтів у Переяславській лікарні не відбувся. На це готові були витратити щонайбільше 180 тисяч гривень.

Нагадаємо, що видання ProSlav висвітлюватиме діяльність міської ради Переяслава у 2024 році за 170 тисяч гривень. Деталі – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору