ЖИТТЯ

На Переяславщині побільшало ДТП: як минули дві доби для поліції

Як минуло 7 та 8 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 та 8 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7 березня. 12:39. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Opel та Mercedes. Водії в ситуації розібралися самостійно та склали європротокол.

14:46. Переяслав. Поліції повідомили, що між авто Volkswagen та Audi сталася ДТП. Водії склали європротокол.

8 березня. 00:36. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між автівками Renault Duster та Lexus сталася ДТП. В ситуації розібралися самостійно.

11:23. Переяслав. Заявник повідомив, що легковий автомобіль зіткнувся з газель. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11:29. Чоловік повідомив, що між автомобілями Renault Kangoo та Renault Master сталася ДТП. Водії самостійно склали європротокол.

22:34. Переяслав. Жінка повідомила, що біля магазину до неї чіпляється п’яний невідомий чоловік. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьких та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 8 березня у Переяславі два автомобілі потрапили у ДТП, водій на Daewoo Lanos втік з місця події. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору