ЖИТТЯ

Погода на 10 березня: у Переяславі буде переважно хмарно

У Переяславі буде переважно хмарно. Мінімальна температура – 0 градусів.

У неділю, 10 березня, у Переяславі буде переважно хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі – 0 градусів. Максимальна ближче до вечора – 6 градуси тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 0-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 57 та 83 відсотками протягом доби. Тривалість дня 10 березня – 11 годин 34 хвилини. Завтра день буде на 5 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:14, а захід – о 17:53.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1914 році – 17 градусів тепла, а найнижчу в 1898-му – 19,8 градусів морозу.

Народні прикмети:

Погоду у цей день передбачають птахи: синиця заспівала – тепло ворожить. З цього дня відбувається перехід середньої температури повітря через 0 градусів. Це вважається часом появи проталин. Набухають бруньки – весну чують. З цього дня добре садити насіння на розсаду капусти й помідорів.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору