ЖИТТЯ

Погода на 13 березня: у Переяславі вранці йтиме сніг

У Переяславі вранці йтиме сніг. Мінімальна температура – 0 градусів.

У середу, 13 березня, у Переяславі буде хмарно. Вранці йтиме сніг. Опади – 3,8 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці – 0 градусів. Максимальна по обіді – 4 градуси тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 54 та 69 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 березня – 11 годин 45 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:08, а захід – о 17:58.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2001 році – 17,3 градуса тепла, а найнижчу в 1928-му – 21,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

У народі помітили, що цей день завжди буває теплим, щоправда, і дощ може бути, але це хороша прикмета: на багатий врожай і хороше літо. Наші пращури спостерігали, як тануть кола навколо дерев, за цим судили про весняну погоду: “Круті краї, крута й весна буде, пологі – весна буде затяжною”. 13 березня вважається астрономічним рубежем зими й літа.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору