ЖИТТЯ

На Переяславщині одна жінка поскаржилась поліції на п’яного вітчима, інша – на власного чоловіка

Як минуло 12 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:34. Переяслав. Жінка повідомила, що з її банківської картки зникло близько 4 тисяч гривень. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:05. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилась, що буянить її п’яний вітчим. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

16:15. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що до нього зателефонували та представились “адвокатською конторою”, пропонували безкоштовні послуги. На його думку, це були шахраї. Звернувся для інформування.

16:54. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилась, що п’яний чоловік не впускає її у будинок. Дільничий проводить перевірку.

23:10. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля автозаправки ходить якийсь чоловік та неадекватно поводиться. Прибувши на місце події, поліціянти підозрілих людей не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що днями на Переяславщині люди скаржилися поліції на паліїв та шахраїв. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору