ЖИТТЯ

На Переяславщині люди скаржаться поліції на паліїв та шахраїв

Як минули 10 та 11 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 та 11 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10 березня, 18:59. Переяслав. Заявник поскаржився, що сусіди у себе на подвір’ї палять сміття, через це немає чим дихати. До прибуття поліції вогонь погасили, чоловік від написання заяви та пояснення відмовився.

20:10. Веселе (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Volkswagen Transporter та Mercedes Sprinter. Згодом заявник сповістив, що звернувся до поліції передчасно, не розібравшись у ситуації.

21:28. Київ. Чоловік повідомив, що надіслав гроші шахраям, які зламали сторінку його колишньої колеги та просили про це від її імені. Правоохоронці проводять перевірку.

11 березня, 11:57. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її сусіди протягом тижня палять багаття, через це все задимлено. З паліями поліціянти провели профілактичну бесіду.

12:47. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що 9 березня хтось зняв з її банківської картки 5 тисяч 459 гривень. За цією справою триває перевірка.

21:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось з її номеру неодноразово намагався взяти кредити. Додала, що надходить багато повідомлень від онлайн кредитних центрів. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Вовчкові (Переяславська ТГ) та Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 березня на Переяславщині зіткнулися вантажівка та легковик, одного із водіїв госпіталізували. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору