ЖИТТЯ

У ліцеї імені Володимира Мономаха в Переяславі зібрали понад 155 тисяч гривень на допомогу військовим

У Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха зібрали понад 155 тисяч на допомогу захисникам. 

8 березня у Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха провели “Весняний ярмарок” на підтримку захисників України. До нього долучилися учні та батьки початкових і старших класів. Спільними зусиллями зібрали понад 79 тисяч гривень. Про це повідомили на Facebook-сторінці ліцею, передає Інформатор.

“Наші учні, їхні батьки та вчителі виявили неймовірну ініціативу та креативність, пропонуючи різноманітні страви та напої на ярмарку. Кожен відвідувач зміг знайти щось смачненьке для себе, а при цьому ще й допомогти тим, хто захищає нашу країну. Зусилля наших учнів та вчителів дозволили нам зібрати 79 406 гривень та 50 копійок, які будуть спрямовані на підтримку захисників України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що минулого тижня також відбувся збір коштів на якому зібрали 76 тисяч 98 гривень. Тож спільними зусиллями учнів, батьків та колективу ліцею зібрали 155 тисяч 495 гривень 50 копійок, які спрямують на закупівлю необхідного обладнання для військовослужбовців з нашого міста.

У Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха провели ярмарок

До ярмарку долучилися учні, батьки та вчителі

На ярмарку зібрали понад 79 тисяч гривень

Кошти передадуть на допомогу військоим

Нагадаємо, що ми розповідали, як жителі Переяслава можуть допомогти військовим. Детальніше – тут.

Фото: ліцей імені Володимира Мономаха

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору