ЖИТТЯ

Над Україною вночі збили 27 ворожих дронів: ППО працювала і на Київщині

Росіяни атакували Україну дронами та ракетами. Які наслідки на Київщині?

Вночі 15 березня російські війська атакували територію України 7 зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині, однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині та 27 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО збили всі 27 безпілотників у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької та Київської областей. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

На Київ ворожі дрони заходили з північного напрямку. Всі близько півтора десятка дронів уразили ще на підступах до міста. За попередніми даними, у столиці обійшлося без жертв та руйнувань. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

У Київській області працювала ППО. Влучань в об’єкти критичної інфраструктури не було. Ніхто не постраждав. “Внаслідок падіння уламків в одному із районів на відкритій місцевості відбулося загорання травʼяного настилу. Пожежа ліквідована. Оперативні служби продовжують роботу щодо фіксації наслідків нічної атаки ворога”, – сповістили у Київській ОВА.

Нагадаємо, що в ніч на 10 березня росіяни випустили по Україні 39 дронів Shahed. Які були наслідки на Київщині, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору