ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте сирні палички

Сирні палички – ідеальна закуска. Спробуйте приготувати. 

Сирні палички, приготовані у паніровці на сковорідці, чудово смакують з чаєм, вином та різними соусами. Це доволі калорійна страва, оскільки палички смажаться в олії, майже як у фритюрі, але така смачна та багатьма обожнювана. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти: 

  • 250 г твердого сиру
  • 200 г панірувальних сухарів
  • 300 мл рослинної олії
  • 100 г борошна
  • 2 яйця

Приготування:

  1. Збийте яйця до однорідної маси.
  2. Наріжте сир рівними брусочками — довжиною 10 см, товщиною 1 см.
  3. Кожну паличку обваляйте у борошні з усіх боків, а потім у яйцях.
  4. Після обваляйте брусочки у панірувальних сухарях.
  5. У сковорідку налийте рослинної олії та розігрійте на середньому вогні.
  6. Викладіть палички і обсмажуйте з обох боків по 1–1,5 хвилини до золотистої скоринки.
  7. Підготуйте паперовий рушник або серветки та викладайте на них готові палички, щоб стекла зайва олія.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору