Сирні палички – ідеальна закуска. Спробуйте приготувати.
Сирні палички, приготовані у паніровці на сковорідці, чудово смакують з чаєм, вином та різними соусами. Це доволі калорійна страва, оскільки палички смажаться в олії, майже як у фритюрі, але така смачна та багатьма обожнювана. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г твердого сиру
- 200 г панірувальних сухарів
- 300 мл рослинної олії
- 100 г борошна
- 2 яйця
Приготування:
- Збийте яйця до однорідної маси.
- Наріжте сир рівними брусочками — довжиною 10 см, товщиною 1 см.
- Кожну паличку обваляйте у борошні з усіх боків, а потім у яйцях.
- Після обваляйте брусочки у панірувальних сухарях.
- У сковорідку налийте рослинної олії та розігрійте на середньому вогні.
- Викладіть палички і обсмажуйте з обох боків по 1–1,5 хвилини до золотистої скоринки.
- Підготуйте паперовий рушник або серветки та викладайте на них готові палички, щоб стекла зайва олія.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.