ЖИТТЯ

Чоловік перейшов за посиланням та втратив майже 7 тисяч гривень: як минуло 16 березня для поліції Переяслава

Як минуло 16 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 9 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:36. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що продавав на сайті OLX запчастини. Перейшовши за посиланням про оплату з його двох банківських карток зняли 2 тисячі 900 та 4 тисячі 20 гривень. Звернувся з метою фіксації інформації.

14:40. Переяслав. Заявник повідомив, що коли він їхав на велосипеді, на нього напали безпритульні собаки. Звернувся з метою інформування, допомоги не потребував.

15:10. Переяслав. Повідомили, що біля магазину лежить невідомий чоловік у нетверезому стані. Від допомоги поліції він відмовився та попрямував до місця проживання.

15:16. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на тротуарі стоять 4 невідомі автівки, які заважають пересуватися пішоходам. За цією справою поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

15:31. Переяслав. Повідомили, що сталася ДТП між авто Hyundai та Mazda. За цією справою поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:24. Лецьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що сусіди протягом дня спалюють сміття. З паліями поліціянти провели профілактичну бесіду.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 15 березня у Переяславі один чоловік в’їхав у стовп, інший – поскаржився, що вночі пошкодили його авто. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору