ЖИТТЯ

У Переяславі один чоловік в’їхав у стовп, інший – поскаржився, що вночі пошкодили його авто

Як минуло 15 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 15 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

07:37. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі на стоянці інший автомобіль пошкодив його авто Jeep. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:46. Переяслав. Чоловік повідомив, що він, можливо, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння та в’їхав у стовп. За цією справою поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16 березня. 00:40. Переяслав. Жінка повідомила, що у сусідів гучно грає музика та заважає відпочивати. Правоохоронці з порушниками провели профілактичну бесіду.

05:30. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий п’яний чоловік стукає у вікна вокзалу. На місці події поліціянти нікого не виявили.

Нагадаємо, що 14 березня у Переяславі чоловік хотів отримати 13 тисяч гривень допомоги, натомість втратив 26 тисяч. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору