ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік хотів отримати 13 тисяч гривень допомоги, натомість втратив 26 тисяч

Як минуло 14 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:37. Переяслав. Жінка повідомила, що у неї стався конфлікт з адміністраторкою магазину, яка “обвинуватила її у тому, чого вона не робила”. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

13:03. Переяслав. Заявник розповів, що замовив у інтернеті батут, заплатив передоплату 500 гривень, а після цього “продавець” перестав виходити на зв’язок. Звернувся для інформування.

13:26. Переяслав. Жінка повідомила, що до неї хтось зателефонував та сказав, що хоче придбати її будинок, а для оформлення документів потрібно надіслати 13 тисяч гривень. Вона перерахувала гроші, але жодних довідок не отримала. Цього ж дня о 13:51 ще одна жінка сповістила про таку ж аферу – вона втратила 10 тисяч 300 гривень. За цими справами поліціянти проводять перевірку.

15:02. Переяслав. Чоловік сповістив, що йому надійшло повідомлення про можливість отримати 13 тисяч 500 гривень допомоги. Він перейшов за посиланням та ввів дані банківської картки, після чого з рахунку зникли 26 тисяч 108 гривень 95 копійок. За цим фактом триває перевірка.

15:04. Переяслав. Надійшло повідомлення, що працівники ДТЕК приїхали до чоловіка відключати електрику через борги, але той агресивно поводився та погрожував. Зрештою в ситуації розібралися мирно.

17:17. Шевченкове (Ташанська ТГ). Заявник поскаржився, що два трактори підприємства “Євросем” розкидали на дорозі відходи. Через це, за його словами, був сильний сморід. Звернувся для інформування.

22:08. Переяслав. Чоловік сказав, що побачив, як один автомобіль, виїжджаючи зі стоянки, пошкодив інше авто та поїхав геть. Запідозрив, що водій міг бути в стані алкогольного сп’яніння. За цією справою правоохоронці склали план-схему ДТП.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 13 березня на Переяславщині поліції повідомляли про телефонні погрози та напад на жінку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору