ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції повідомляли про телефонні погрози та напад на жінку

Як минуло 13 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 7 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:17. Переяслав. Чоловік поскаржився, що йому хтось телефонує та погрожує. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

13:24. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що минулого вечора на його невістку напав невідомий чоловік, штовхнув її у спину. Звернувся для інформування.

15:13. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка сповістила, що заплатила 985 гривень за товар, який замовила онлайн. Та продавець перестав відповідати на повідомлення, а потім заблокував її. Зрештою від написання заяви та пояснення заявниця відмовилась.

18:44. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля світлофору в автомобіль Škoda Octavia Tour в’їхав Ford. Ніхто не постраждав. Поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22:36. Переяслав. Заявник поскаржився, що його сусіди систематично гучно поводяться, вживають алкоголь та заважають відпочивати. Прибувши на місце події, правоохоронці порушників не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 12 березня на Переяславщині одна жінка поскаржилась поліції на п’яного вітчима, інша – на власного чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору