ЖИТТЯ

На Переяславщині горіла суха трава: відео з пожеж

На Переяславщині 17 березня горіла суха трава. Деталі.

17 березня о 16:31 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу на лузі поблизу Переяслава. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 16:48 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить суха трава на відкритій території на площі 0,01 га. Локалізували пожежу о 17:00, а ліквідували о 17:05 на тій самій площі. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 17:24 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на узбіччі поблизу села Стовп’яги (Дівичківська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб.

О 17:42 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить суха трава на площі 0,03 га. Локалізували пожежу о 18:10, а ліквідували о 18:15 на тій самій площі. Ніхто не постраждав. Причини пожеж встановлюють.

Нагадаємо, що 12 березня на Переяславщині горів житловий будинок. Деталі – тут.

Відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору