ЖИТТЯ

Творчі зустрічі, благодійний концерт та майстер-клас: як провести цей тиждень на Переяславщині

На Переяславщині цього тижня влаштують кілька цікавих заходів. Куди можна сходити?

Цього тижня на Переяславщині проведуть кілька цікавих подій. Зокрема, можна буде завітати на благодійний концерт  “З Україною в серці”, зустріч з Ірен Роздобудько та Ігорем Жуком, з піар-директоркою українських зірок Іриною Ангеловою, а також відвідати майстер-клас із гончарства. Інформатор зібрав актуальні анонси на 19-24 березня.

Майстер-клас із гончарства

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, укриття під корпусом №1

Коли: 19 березня, 11:40

Ціна: безкоштовно

В університеті відбудеться майстер-клас “Гончарство як засіб збереження та відновлення ментального здоров’я”. Його проведе гончар-кераміст, майстер творчої майстерні “Лавра”, керівник Українського центру реабілітації гончарством Віктор Булгаков. Як повідомляють організатори, головною метою заходу є профілактика емоційного та професійного вигорання засобами гончарства.

Зустріч із Іриною Ангеловою

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, аудиторія 114

Коли: 19 березня, 13:00

Ціна: безкоштовно

У вівторок у рамках проєкту “Платформа можливостей” в університеті проведуть зустріч з піар-директоркою Олега Скрипки та гурту “ВВ”, директоркою благодійного фонду “Країна Мрій”, організаторкою та ведучою заходів, власницею івент-агенції “Angel’s Booking”, майстром комунікації та популяризації, фахівцем у сфері ресторанно-готельного бізнесу та міжнародного туризму, волонтеркою Іриною Ангеловою. Вона розповість про секрети шляху до успіху, поділиться досвідом того, як бути на своєму місці – в ресурсі, енергії, драйві та насолоді, чим би ви не займалися. Також ви отримаєте відповіді на запитання, які виникнуть під час зустрічі, у форматі неформального спілкування.

Зустріч із Ірен Роздобудько та Ігорем Жуком

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, конференц-зала імені Василя Сухомлинського

Коли: 21 березня, 11:40

Ціна: безкоштовно

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує поціновувачів української культури до конференц-залу імені Василя Сухомлинського. Там у рамках проєкту “Університетські зустрічі” відбудеться творча зустріч з подружжям української письменниці, ілюстраторки та сценаристки Ірен Роздобудько та поета і барда Ігоря Жука. Учасники зустрічі матимуть можливість насолодитися творчістю подружжя, познайомитися з новою книгою Ірен Роздобудько “Райські яблучка” та іншими виданнями, придбати книги з автографом авторки, а також послухати пісні Ігоря Жука під гітару.

Благодійна концертна програма “З Україною в серці”

Де: Будинок культури села Гланишів (Переяславська ТГ)

Коли: 24 березня, 14:00

Ціна: безкоштовно

У Гланишеві відбудеться благодійна концертна програма “З Україною у серці” за участі народного аматорського ансамблю української пісні “Веселка”. Проводитимуть збір коштів на ЗСУ.

Нагадаємо, що 16 березня музеї просто неба в Переяславі відзначили свято Колодія. Як це було, дізнавайтеся тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору