ЖИТТЯ

На Переяславщині дівчина дізналася пароль до онлайн-банкінгу свого хлопця та перерахувала собі 9 тисяч гривень

Як минули 17 та 18 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 та 18 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17 березня, 21:12. Горбані (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що горить автомобіль ВАЗ-2107. За цим фактом триває перевірка.

21:17. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що його дівчина дізналася код до його онлайн-банкінгу та двома платежами перерахувала собі на картку 9 тисяч гривень. Правоохоронці проводять перевірку.

18 березня, 7:52. Переяслав. Жінка повідомила, що у неї виник конфлікт із директором кладовища з приводу виділення місця для поховання. А о 8:01 вже він поскаржився на цю жінку, сказав, що вона рулеткою порізала його руку. Зрештою конфлікт врегулювали мирно. Учасники події від написання заяв та надання пояснень відмовились.

9:48. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилась, що з її банківської картки зникли 20 тисяч 205 гривень. Сказала, що ці гроші планувала витратити на лікування та операцію. За цим фактом триває перевірка.

10:09. Переяслав. Заявниця сповістила, що до неї та її знайомих телефонують невідомі та вимагають погасити кредит, якого вона не брала. Інформацію перевіряють.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 березня на Переяславщині чоловік перейшов за посиланням та втратив майже 7 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору